Mijn Huis & Hypotheek

Uw huis:
- Kopen of verkopen
- Ruilen of verhuren
- Rechten, plichten en de buren…

Kosten koper (k.k.)
Uw droomhuis gevonden? Zorg dat de fundering goed is, zowel bouwtechnisch als op papier. Want op papier vormt de akte de basis en bent u pas eigenaar van het huis als de akte is getekend én is ingeschreven in het Kadaster. Bouw niet alleen op ons bij het opmaken van de akte, maar ook voordat u eigenaar bent. Wij ondersteunen u graag met advies over de juridische staat van uw toekomstige huis. Financieel gezien adviseren wij u graag op het gebied van uw hypotheek.

Geen koop, maar ruil, verhuur of opsplitsen?
Koop en verkoop is niet onze enige specialiteit als het over uw huis gaat. Wij adviseren u ook wanneer u uw hypotheek opnieuw afsluit, wanneer u als partners besluit uit elkaar te gaan en de woning toegedeeld wordt óf bij het opstellen van een partnerverklaring. Dat laatste houdt in dat de uitkering uit een levensverzekeringspolis niet toekomt aan de bank, maar aan de partner. Wenst u meer info over onroerendgoedrecht, klik dan hier. Voor persoonlijk advies: Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten over kosten voor het opstellen van een akte, de kosten van een verdeling of heeft u gewoon behoefte aan een gedegen advies? Bel de specialisten van Rientjes Notariaat.
 

Online brochures