Mijn Beroep en Bedrijf

Bedrijfszaken goed geregeld
Als ondernemer begint u vaak met een goed idee. U vult dat aan met enthousiasme voor uw dienst of product en een vleugje creativiteit. Ook het ondernemingsplan mag niet ontbreken, zodat u eventuele risico’s gemakkelijk omzeilt of ombuigt. Daarom heeft u ook nagedacht over de juridische status van het bedrijf en het uitsluiten van aansprakelijkheden… Toch?

Kom kennismaken, want wij voorzien ieder bedrijf van een vrijblijvend en deugdzaam juridisch advies, van starters tot stoppers en ondernemingen in alle fases daar tussenin. Wenst u meer info over ondernemen, klik dan hier. Voor persoonlijk advies: Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Groei, overdracht of uitbreiding
Op korte termijn mooie successen boeken is één ding. Wij willen echter uw zaak ook in de toekomst een langere houdbaarheidsdatum meegeven. U krijgt een gedegen juridisch advies bij groei, fusie, overname en zelfs bij verkoop van uw bedrijf. Dat vraagt om inlevingsvermogen van een creatieve sparringpartner die grenzen van kaders oprekt. Tegelijkertijd zoekt u een partij met verstand van zaken, een luisterend oor en scherpe adviezen wanneer dat nodig is. Rientjes Notariaat helpt u graag naar het gewenste resultaat. Voor persoonlijk advies: Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Bedrijf starten, vastgoed aankopen, eenmanszaak omzetten naar VOF of BV verkopen?
U kunt terecht bij de specialisten van Rientjes Notariaat.

Meer weten?
Lees Karin's columns:
"DGA en huwelijksvoorwaarden? Weg ermee"
"Het EHBO-testament"
"De Flex-BV, wat moet ik er mee?"
"Een ondernemer met twee petten"
"Het levenstestament voor ondernemers"